The Details

Our task was to replace the current conservatory with a large light orangery, creating the perfect living and dining area without any internal doors, making the rooms easily accessible from the lounge.

The specialist glazing created bright and airy modern spaces but ensured temperatures were controlled throughout, so all rooms within the house remained comfortable year-round.

We removed the clients current conservatory and replaced it with a modern and eco-friendly orangery. The new orangery blended perfectly with the rest of the property and provided the owners with a light and bright space they can use all year round.

We are most impressed with the end result; all the team worked hard and were very polite. Nothing was too much trouble, they explained each aspect as it went along and kept the work site tidy. Excellent work from start to finish.

About The Project

Similar Projects

New Orangery – Domestic

View Project

Conservatory to Orangery upgrade – Domestic

View Project