The Details

The popular Salt Cellar restaurant in Oldham was in need of a refurbishment to create a more usable and versatile space. The space the Salt Cellar had was being wasted and not being utilised to the best of it’s potential.

We transformed the inside space into a large and versatile area, by removing doors and partition wall and Installed Solid Oak doors, frames and partitions. We maximised the use of the vaulted ceiling and ensured that it became a key feature of the new refurbishment. We also installed LED lighting throughout the building to ensure high-quality light and to emphasis integral design features.

Leesfield completed the entire project from the LED installation to removing partiction walls.

About The Project

Similar Projects

Vero Moderno – Commercial

View Project

The Salt Cellar Restaurant, Oldham – Commercial

View Project

Whitehaven Academy, Cumbria – Commercial project

View Project